Kysymyksiä johon en tiedä vastauksia

Moi Taas! En toisin tiedä lukeekohan tätä kukaan =)

En ole hetkeen kirjoitellut tänne. Kadotan aina välillä kaikki jonnekin. Tämänkin sivustoni enkä sitten muistanut millä nimellä olinkaan kirjoittanut tänne. Mulle on sattunut vaikka mitä tässä hiljaisessa välissä. Näkö häviämässä pikku hiljaa. Olen jo 2 kertaa ollut pääsemässä silmäleikkaukseen mutta mutta. Verensokeriarvot ovat olleet taivaissa. Vieläkin. Aina kun olen siinä pisteessä että näytää jotta verensokerit laskisivat. Tuleekin heti jokin joka nostaa ne taas. Olen miettinyt jotta mitkä nostavat ainakin mulla verensokereita.

Stressi, joka on ykkönen.

Liian vähän unta.

Sairastaminen varsinkin vatsakivut

Liika puuhailu. Joo tämä on tosi vaikken olisi uskonut sitä.

Siis olin viikonloppuna sairaalassa. Siellähän ei tule tehtyä mitään, kun on niin kipeäkin ettei jaksa kuin vain olla sängyssä ja nukkua. Söin jopa ensi kertaa kaikilla aterioilla. Ja paljon enemmän mitä kotona koskaan olen syönyt. Niissä oli myös sokereita. Sokeriarvot tippuivat siltikin sairaalassa nopeasti. Jo 2 yön päästä ne olivat jo liiankin matalia. Jouduin syömään siellä yölläkin. sitä en ole koskaan ennen tehnyt.

Kun sitten pääsin kotiin. Söin vähemmän joka aterialla. Mutta liikuin heti enemmän siis paljon enemmän. Samana iltana verensokerit olivat 20. Miksi? En tajua tätä yhtään. Ja mun pitäisi saada 2 päivässä sokeriarvot alle 8:aan. Miten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *