Kaikki hyvin vai onko

Alussa sokeriarvot tasaantuivat hyvin insuliinilla. Olin jopa pirteä ja jaksoin herätä aamuisin aikaisin ennen töihin lähtöä. Joskus jopa kaksi tuntia. Mietinkin, jotta olenkohan jo tulossa vanhaksi =). Se oli alkua vain. Nyt on sokeriarvot alkaneet heitellä. Aamuisin yleensä 7,7 ja iltaisin 13. Ihmeellsintä mulla oli sekin, että alussa näin tosi hyvin ehdin jo hankkia uudet silmälasitkin kesällä ja niiden tehoa vähennettiin. Siis melkein näkökyky parani ja olin tosi iloinen. Ajattelin jo pääseväni eroon silmälaseista.

Kuukausi sitten näkö huonontui yllättäen yhden päivän aikana niin etten nähnyt tietokoneella tekstejä vaikka suurensinkin kaiken. En pystynyt lukemaan, en nähnyt telvisiosta mitään. Samaan aikaan silmät kipeytyivät ja verenpaine oli tosi korkea. verensokerit myös nousuvat yli 30. Aivan kuin päässä olisi kiehunut. Oli pakko lähteä sairaalaan hakemaan apua. Pelästyin tuota tosi paljon että menetänkö näön kokonaan. En onneksi.

Sokeriarvot ovat hieman olleet nyt korkealla ja yritän niitä nyt korjailla 3 eri insuliinilla. Eivät vain meinaa auttaa. Tällä hetkellä aamuisin verensokeri on noin 13 ja iltaisin 20. Taas on samanlaiset oireet kuin silloin kun diabetes todettiin eli janottaa. Ja vatsakivutkin ovat pahentuneet.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *